Flytsti leverer sykler fra Whyte, Santa Cruz, Rocky Mountain, Nukeproof, Ibis Cycles og EVIL BIKES

Alle er merker vi har testet nøye og valgt ut spesielt fordi vi mener de er spesielt godt egnet for sykling på sti i Norge

Vi har norges største stall med demosykler.

Velkommen til prøvesykling!

Se alle våre sykler

WHYTE

G170C+Works+(1)

Engelske Whyte Bikes er en relativt liten sykkelprodusent, men scorer høyt på tester verden over. Syklene deres er laget for England og tåler dermed både vann og gjørme veldig godt – perfekt også for norske forhold

Whyte sine tanker rundt sykling og sykler passer også godt med vår «smiles pr hour»-filosofi.

Les tester Se videoer

ROCKY MOUNTAIN

Web_Thunderbolt2_AVathis_POstroski_BromontQC

Rocky Mountain er en Kanadisk sykkelprodusent i Vancouver, Britich Coloumbia.

De tilbyr mange modeller og har et helt spesielt «Ride-9» system på sine fulldempede modeller som gjør at man kan endre geometrien på sykkelen med en enkel «flipchip».

Les tester Se videoer

SANTA CRUZ

Santa Cruz er et merke basert i Santa Cruz, California.  Har et bredt modellutvalg og bruker VPP link på sine fulldempede modeller som gir en veldig tråkkeffektiv sykkel.

Santa Cruz har også et eget merke (Juliana) med geometri spesielt tilpasset damer.

Les tester Se videoer

Ibis

Ibis Rismo i farta

Ibis Cycles holder til I Santa Cruz. Er spesielt aktuelle nå da deres Ibis Ropmo er så godt mottat og gjør det så bra i enduroritt.

«RIPMO: Ripley og Mojo HD4 traff hverandre i et svakt øyeblikk og glemte prevensjon. Resultatet er nye Ibis Ripmo, en fullblods enduro-sykkel med 29er-hjul, 145mm vandring bak og 160mm foran»(Terrengsykkel.no)

Les tester Se videoer

EVIL BIKES

Evil Offering

EVIL BIKES er high-end carbon-sykler fra USA, med sine røtter i downhill og freeride.

Med årene som har gått siden starten av 2000-tallet, har Evil utvidet sin line-up med alt i fra lette stisykler, til gravelsykler og alt i mellom! I fokus er et rått industrielt design og Dave Wegale sin DELTA-link som gir en god tråkkeplattform og en følelse av bunnløs vandring.

Les tester Se videoer