Truls på tur hos Pure Mountains - Reisebrev fra Flytsti

Reisebrev – Flytsti på tur til Pure Mountains

Tidligere i høst var jeg på sykkeltur i Spania. Jeg besøkte Pure Mountains – vår nye samarbeidspartner på sykkelturer! 

Tim fra Pure Mountains

Pure Mountains er et lite firma som drives av det britiske ekteparet Tim og Jenny.

Min opplevelse av dem er at de virkelig brenner for det de driver med og at jeg som besøkende bare kan lene meg tilbake og la dem ordne med alt!

Fra Malaga flyplass ble jeg hentet opp av en av Pure Mountains samarbeidspartnere, som kjørte meg og de andre deltagerne til huset på utsiden av den idylliske fjelllandsbyen Berchules. I et atriumhus høyt oppe i fjellene på utsiden av byen, skulle vi bo og leve de nærmeste dagene.

Huset har fullt utstyrte dobbeltrom med eget bad og trivelig peisestue for felles samvær. All sykling foregår også ut herfra. Den store tomten har stier i alle retninger og også en egen pumptrack.

Pure Mountains er lokalisert midt i Sierra Nevadas villmark og vi hadde besøk av villhester på tunet og møtte flere typer dyr på turene våre.

Villhester på tunet til Pure Mountains - Reisebrev fra Flytsti

Syklingen tilpasses gruppen og turene gikk nye stier hver eneste dag. Dypt inne i Sierra Nevadas fjell, kjenner man seg virkelig nær naturen. Proff guiding gjør opplevelsen komplett. Når det nærmet seg lunsjtid, ble vi møtt av nydelig mat servert fra bilen langs ruta vår.

Lunch hos Pure Mountains - Flytsti
Gjengen på tur - Reisebrev fra Flytsti

Når dagens sykkeltur var over, ble vi plukket opp av Pure Mountains egen LandRover som tok oss og syklene alle høydemeterene tilbake til huset. Der var det akkurat tid til å stelle seg litt før middag og timer med trivelig sykkelprat i peisestuen med nye bekjentskaper fra hele verden.

Cola og is - Reisebrev fra Flytsti

Sykkelvask og -stell ble ivaretatt av Tim selv, og neste morgen var alle sykler nyvasket og nysmurt og klare for nye turer.

Et opphold hos Pure Mountains er for meg den optimale stisykkeltur med fantastiske stier, flott natur, proffe guider, avslappende boforhold og deilig mat. Hver og en av oss følte oss som utvalgte gjester hos Tim og Jenny i deres helt eget «sykkelparadis».

Truls fra Flytsti flyr på tur til Pure Mountains i Spania
Flytsti på tur til Pure Mountains i Spania
Flytsti på tur til Pure Mountains i Spania